KISKUNFELEGYHAZA
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.09.24.
Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.09.24.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.09.03.
Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.09.03.
Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.08.27.
Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.08.27.
Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.08.20.
Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.08.20.
Nagyon alacsony a Duna vízállása, pótolni kell a vizet Szuperinfó Hírek - Újra nagyon alacsony a Duna vízállása, el kell indítani a szivattyús vízpótlást a Ráckevei-(Soroksári-) Duna-ágon - közölte az Országos Vízügyi…
A fertőzöttek száma 231,1 millió, a halálos áldozatoké 4,74 millió a világon Szuperinfó Hírek - A világon 231 123 730 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 737 553 a baltimore-i…
Felminősítette Magyarországot a Moody’s Szuperinfó Hírek - Felminősítette Magyarországot pénteken a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő az eddigi "Baa3"-ról egy fokozattal "Baa2"-re javította a magyar államadós-osztályzatot.
Elkezdődtek az őszi betakarítási munkák Szuperinfó Hírek - Megkezdődtek az őszi betakarítási munkák, a július-augusztusi aszály miatt még bizonytalanok a terméseredmények, de a belföldi ellátás biztosított lesz
Stagnál a napi új fertőzöttek száma Szlovéniában Szuperinfó Hírek - Az elmúlt néhány napban stagnált a napi új koronavírus-fertőzöttek száma Szlovéniában - derült ki a kormány pénteki jelentéséből.
Rengeteg intézkedés történt vezetés közbeni mobilozás miatt Szuperinfó Hírek - Egy hét alatt több mint hatszáz esetben kellett intézkedniük a rendőröknek a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata miatt -…
Kilenc embert őrizetbe vettek terrortámadás előkészítésének gyanújával Hollandiában Szuperinfó Hírek - A holland hatóságok kilenc férfit vettek őrizetbe terrorcselekmény előkészítésének gyanújával Eindhovenben - közölték pénteken a helyi lapok.
Öten meghaltak balesetben Abonynál Szuperinfó Hírek - Öten meghaltak egy balesetben, amely Abony térségében történt péntek délután - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Több mint 3700 fiatal tehetség fejlődését segíti az MCC az új tanévben Szuperinfó Hírek - Egyre nagyobb az érdeklődés a Mathias Corvinus Collegium (MCC) képzései iránt: a tehetséggondozó idén több mint 3700 diákkal kezdi meg az oktatási évet.
Közgés sikerek a diákolimpián Szuperinfó Hírek - Az Atlétika Diákolimpia Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság Megyei Döntőben a KÖZGÉ két csapata III. helyezést szerzett: