KISKUNFELEGYHAZA
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.02.12.
Kiskunfélegyházi Szuperinfó 2021.02.12.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Kiskunfélegyháza 2020.02.14
Kiskunfélegyháza 2020.02.14
Kiskunfélegyháza 2020.02.07
Kiskunfélegyháza 2020.02.07
Kiskunfelegyhaza 2020. 01. 31.
Kiskunfelegyhaza 2020. 01. 31.
Filléres trükk: házi növekedésserkentő a növényeknek Szuperinfó Hírek - Gyökereztető hormonokat a legtöbben azért használnak, mert segítik a gyökérképződést, valamint a növények növekedését, emellett megvédik őket számtalan gombás és…
Rendkívüli támogatást kaphatnak a magánalapítású állatkertek Szuperinfó Hírek - A koronavírus pandémia második hulláma miatt a hazai állatkertek 2020. november 11. óta ismét zárva vannak.
A hallásromlás kevésbé ismert oka Szuperinfó Hírek - Hallásromlást, továbbá súlyosabb esetben szédülést és fülzúgást is okozhat a belső fül csontos tokjának csontosodási zavara.
Miért zabálunk, ha idegesek vagyunk? Szuperinfó Hírek - Vagy éppen miért nem tudunk egy falatot sem enni?
Oltási igazolással szabadabban utazhatunk nyáron Szuperinfó Hírek - Még a nyár előtt bevezethetik az Európai Unióban (EU) az új típusú koronavírus elleni védőoltás beadását tanúsító igazolványt.
Fekete retek: epekőre és pajzsmirigyre is hatásos Szuperinfó Hírek - A fekete retek az egyik legnépszerűbb téli növény, mely nélkülözhetetlen vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rosttal látja el a szervezetünket a…
Kíméletes hidegfront, már télnek se érezzük Szuperinfó Hírek - A megérkezett hidegfront felhőzete délelőtt elhagyja a déli területeket is, ezt követően felhőátvonulásokra kell számítani, hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap.
Elítélték a feleségét késsel és baltával megölő férfit Szuperinfó Hírek - A Tatabányai Törvényszék első fokon 17 év fegyházbüntetésre ítélt egy tatai férfit, aki késsel és baltával megölte a feleségét - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.
Továbbra is tilos a gyűlés Szuperinfó Hírek - Továbbra is tilos a gyűlés a koronavírus-járvány miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu holnapon.
Az Országos Mentőszolgálat nyerte a Highlights of Hungary fődíját Szuperinfó Hírek - A közönség szavazatai alapján az Országos Mentőszolgálat nyerte a Highlights of Hungary 2 millió forintos fődíját.
Elkezdődött az utazási szabályok szigorításának előkészítése Szuperinfó Hírek - Orbán Viktor miniszterelnök felkérésére megkezdődött az utazási szabályok, határforgalom-ellenőrzési rendelkezések szigorításának előkészítése, tekintettel az egész Európát érintő koronavírus-járvány harmadik hullámára